ctrl+z

گزارش جلسه سوم

يكشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۰۸:۰۱ ق.ظ


تلگرام ، موشک پیام رسان کاغذی که به سرعت پیام رسان کاربران ایرانی شد . اما ایا این پیام رسان در جهت شعارهایش برای برقراری بستری امن برای مخاطبانش عمل میکند ؟

این روزها هرکسی که با فضای مجازی سرو کار دارد و از فضای اینترنت برای اشتراک گذاری و ارسال پیام استفاده میکند بی شک  دست کم حتی یک بار هم که شده با نرم افزار تلگرام اقدام به ارسال پیام و فایل های شخصی خود کرده است بی آنکه از منابع و حفاظت اطلاعات این نرم افزار گاهی داشته باشد گویی جذابیت ها و کاربری آسان و صدالبته رایگان این نرم افزار موجب شده کاربران به جنبه های دیگر این پیام رسان توجهی نداشته باشند و به راحتی فایل های شخصی خود را از این طریق ارسال میکنند . 

بهتر است برای شناخت بیشتر این پیام رسان سابقه مدیران و سرمایه گذران آن را بررسی کنیم .

مدیر سایت تلگرام پاول دروف و برادرش نیکولای مدیر سابق شبکه اجتماعی وی کی (بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا بعد از فیسبوک ) بوده است  . پاول دروف از دانشجویان دانشگاه سن پترزبورگ و پدرش از یهودیانی ست که استاد فلسفه دانشگاه است . 

در کشاکش کودتای امریکایی اوکراین سرویس امنیتی روسیه از وی درخواست میکند صفحات رهبران کودتای اوکراین در شبکه اجتماعی وی کی را مسدود و اطلاعات رهبران میدانی کودتا در اختیار انان قرار دهد اما پاول این درخواست را رد کرد در نتیجه برخورد  دولت روسیه با او پاول ردوف با اعلام استعفای خود و اعلام عدم بازگشتش روسیه را ترک کرد . او با سرمایه پدر یکی از دوستانش به نام مایکل میری لاشویلی شرکتی ب نام قلعه دیجیتال را در المان ایجاد میکند .

مایکل میری لاشویلی رهبر کنگره یهودیان روسیه و تاثیر گذارترین عضو کنگره جهانی یهود بوده است وی از حامیان تجهیز ارتش رژیم صهیونیستی ست .


و این خود اولین قدم برای برای فهم این موضوع است که ایا تلگرام اهداف سرمایه گذاران یهودی خود را دنبال میکند ؟ و شاید در پاسخ بیان این موضوع که شرکت قلعه دیجیتال در المان مستقر است اما سرور اصلی ان در لندن و ان هم بر یک سرور کاملا دولتی است خود این اپلیکیشن را در معرض اتهاماتی قرار می دهد.


شواهد نشان میدهد مایکل میری لاشویلی سرمایه گذار تلگرام سابقه حضور در سایرت متکل را که در حقیقت واحد شناسایی ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی محسوب میشود را دارد وظیفه این واحد انجام شناسایی عمیق پشت خطوط دشمن برای بدست اوردن اطلاعاتی استراتژیک است این یگان ویژه  تنها یگان نظامی امنیتی رژیم صهیونیستی ست . و این مدعا خود شعار حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران را نقض میکند .

شرکت قلعه دیجیتال ۲ دفتر رسمی در شهر نیویورک و برلین المان و نیز یک دفتر پوششی به نام ریتز کارلتون در سرزمین های اشغالی فلسطین دارد .

مرجع خبری اخبار ویژه دنیای تکنولوژی در اروپا که در برلین نیز  مستقر است به صراحت بیان میکند که شرکت قلعه دیجیتال شرکتی امریکایی با اصالتی روسی ست که مدیریت تلگرام را به عهده دارد .

شواهد زیادی نشان میدهد قلعه دیجیتال درحقیقت پروژه ای برای جاسوسی ست که بخشی از اهداف و تخلیه اطلاعاتی خود را از طریق تلگرام انجام میدهد ! نرم افزاری که با شعار حفظ اطلاعات و حریم خصوصی کاربران بسیاری علل خصوص در ایران پیدا کرد نرم افزاری که خدمات خود را به رایگان در اختیار مخاطبان قرار میدهد اما سرمایه گذاری های کلانی برای راه اندازی آن صورت گرفته است و همچنان نیز سرمایه گذاران آن مشتاق سرمایه گذاری روی این پروژه هستند .

نرم افزاری که در آن پاول ردوف تنها یک مهره کوچک مبدع بوده که پیرو اهداف سرمایه گذاران نخبه اطلاعاتی یهودی ست .

و حالا میلیون ها کاربر از جمله کاربران ایرانی اطلاعات خود در این پیام رسان انتشار میدهند بی آن که بدانند چگونه خوراک یکی از سیستم های اطلاعاتی جهان را به راحتی تامین میکنند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۱۵
فاطمه گلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی